Nieuws

Trainers gezocht!

 

Ben of ken je iemand (in je familie-, vrienden- of kennissenkring) die volleybaltraining kan en wil geven aan jeugd- of seniorenteams, meld je hier aan! 

 

Verder zijn er ook nog enkele teams waarvoor een coach gezocht wordt, dus ook als je bereid bent een team te coachen horen we dat graag. Start seizoen 2020/2021 vanaf 24-08-2020

Beste volleyballers,

 

We hopen dat jullie allen in goede gezondheid van jullie vakantie aan het genieten zijn.

Graag willen we jullie via deze mail informeren over de start van de trainingen en competitie.

 

Trainingen:

De sporthallen zullen vanaf maandag 24 augustus weer open gaan. Vanaf deze dag zullen de trainingen van OVOCO dus weer van start gaan. De informatie over trainingstijden en locaties volgt nog.

De TC is nog druk bezig om goede teamindelingen te maken voor de jeugd en senioren.

De teamindeling van de Recreanten blijft zoals deze is.

 

Wij zijn nog op zoek naar een assistent trainer voor de CMV. Iemand die de vaste trainers wil ondersteunen en als één van hen verhinderd is, deze vervangen. Ben jij onze assistent, of ken je iemand die ons graag wil komen helpen? Stuur dan een mail naar secretariaat@ovoco.nl

 

Zodra we een definitief protocol ontvangen, om op een veilige manier te kunnen sporten met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, zullen wij jullie hierover informeren.

 

Competitie:

De Nevobo competitie gaat vanaf zaterdag 12 september weer van start. Op de website en de app van de Nevobo is het concept wedstrijdschema al te zien. Tot 1 september blijft dit een concept en kunnen er dus nog wijzigingen plaats vinden.

 

We hopen jullie allen vanaf 24 augustus weer in de sporthal te zien!

 

Met sportieve groet,

Bestuur Ovoco


14-12-2019 jongens B1 KAMPIOEN

Zaterdag 14 december 2019 werd Jongens B1 Kampioen door een 4-0 overwinning tegen Saturnus JB1.

Met de standen 24-26, 20-25, 6-25 en 25-27 verloor Saturnus de thuiswedstrijd tegen onze JB1. Met 34 punten behaalden ze de overwinning en lieten met 2 punten verschil de nummer 2 achter zich.

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!!


13-12 Oliebollen toernooi groot succes

Vrijdag 13 december heeft het eerste OVOCO oliebollen toernooi plaats gevonden in sporthal De Rusheuvel. Bij CMV is een ouder-kind toernooi gehouden en jeugd en senioren hebben een mix-toernooi gespeeld. Gezelligheid overheerste de avond en de heerlijke oliebollen van Gerry's oliebollenkraam (Vierhoeksingel) werden snel verorberd.