Uitschrijven

Uitschrijven dient altijd via onderstaand uitschrijfformulier op de site te gebeuren, vóór 30 juni van het lopende seizoen.

Indien de afmelding na deze datum  wordt ontvangen door de administratie, zijn wij genoodzaakt €20,-  (administratiekosten + bondscontributie) in rekening te brengen .

Bijzondere omstandigheden uitgezonderd.

Voor het inleveren van het wedstrijdtenue krijgt het uitschrijvende lid een vergoeding van € 15,-

 

Voor CMV en Jeugd in de competitie geldt het volgende: Indien een speler aan het einde van de eerste helft van het seizoen (lopend tot aan de Kerstvakantie) wil uitschrijven, is dat alleen mogelijk tussen 1 en 15 december. Er wordt alleen voor de eerste helft van de competitie contributie geïnd. 

De eerste helft van de competitie dient afgemaakt te worden door de speler die zich uitschrijft. Als de speler dit niet nakomt, zijn wij genoodzaakt de contributie voor de eerste helft van het seizoen te innen PLUS  €20,- administratiekosten + bondscontributie in rekening te brengen.

 

Bijzondere omstandigheden

Het is mogelijk dat door bepaalde omstandigheden, zoals langdurige blessure, ziekte e.d., het lidmaatschap halverwege een seizoen opgezegd moet worden, dan dient dit altijd via onderstaand uitschrijfformulier te gebeuren met een duidelijke onderbouwing. Het is dan tevens mogelijk om dan teruggave van je contributie te vragen. Bij het stoppen van het lidmaatschap door bijzondere omstandigheden in de maanden september t/m december krijg je de contributie terug voor de maanden januari t/m mei. Stop je in de maanden januari t/m mei dan krijgt je geen contributie meer terug

 

Teruggave van competitiegeld is niet mogelijk. De vereniging draagt dat af aan Nevobo.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.