Start buiten trainingen vanaf 19 april 2021


Volleybal competitie tijdelijk stilgelegd

Download
2020.10.14 coronamaatregelen.pdf
Adobe Acrobat document 66.4 KB

Algemene regels tijdens wedstrijddagen in De Rusheuvel

Download
2020-9 COVID-19 regels - wedstrijden Rus
Adobe Acrobat document 60.0 KB

2020/2021 Protocol COVID-19 tijdens zaaltrainingen

Download
2020.08.10 COVID-19 protocol zaaltrainin
Adobe Acrobat document 116.7 KB

29-05-2020 Voornemen starten buitentrainingen

Door de corona-crisis is aan het volleybalseizoen onverwacht en abrupt een einde gekomen. De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen om iedereen weer op een veilige en gezonde manier te laten trainen. Daarbij zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Dit is een pittige klus, omdat (1) we als binnensport ineens buiten moeten trainen, (2) we geen buitenlocatie hebben, (3) waar we geen materialen voor buitenlocaties hebben en (4) we een kleine groep trainers die het qua gezondheid ook moeten aandurven. Tot slot eindigt ons seizoen altijd in mei.

 

Voor CMV, jeugd- en senioren teams

We zijn op dit moment in overleg met een sportvereniging bij de Rusheuvel om op het grasveld te mogen gaan trainen. Er wordt gekeken wat de mogelijkheden van dagen en tijden zijn. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen we u dit direct laten weten.

Hierbij moet er ook gedacht worden aan het aantal spelers dat wil trainen en voldoende trainers die tijd hebben of vrij kunnen maken.

 

Voor de recreanten

Naast de rotonde in de Noord-Oosthoek kruising Vierhoeksingel en John F. Kennedybaan ligt een beachveld van OVOCO. Hier kunnen recreantenteams hun (outdoor)training hervatten.

 

Protocol

Om op een veilige manier te sporten is het belangrijk dat we de richtlijnen en regels goed opvolgen.

 

Meld je aan

Als je interesse hebt om weer te gaan trainen, meld je dan uiterlijk 1 juni aan door een mail te sturen naar secretariaat@ocovo.nl

Vermeld hierbij je voor- en achternaam en in welk team je speelt.

 

We hopen jullie snel weer te zien!


23-03-2020 Nevobo stopt alle competities, ook Eredivisie

Zondag 22 maart maakte de Nevobo bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie, per direct worden gestopt.

Op woensdag 18 maart deelde de Nevobo al mede dat alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact tussen Nevobo en de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.